28 Aralık 2011 Çarşamba

SİLİKONLU GÖĞÜSLER

Malum gündem bu aralar Fransa civarlarında dolaştığı için biraz Fransa’ya takılalım istedik. “Haydi, hayırlısı,” diyerek yazmaya başlayalım. Bakalım ne çıkacak.

Fransa’da göğüslerini büyütmek amacıyla silikon taktıran kadınlar arasında ciddi bir sıkıntı baş göstermiş. Göğüslerine yerleştirilen göğüs implantlarının içeriğinde; elektrik sanayinde kullanılan silikon jelin bulunması ve bunların çabuk patlayan cinsten olmalarının yanı sıra kanserojen olmaları nedeniyle kadınlar büyüttükleri göğüslerini acilen küçültmeye başlamışlar.
Yani “silikonlar dışarı,” demeye başlamışlar.

Bence bu silikonlar çıkarılırken ilgililer anket falan yapsınlar. Böylece küçük çaplı bir araştırmayı da gerçekleştirmiş olacaklardır. Mesela sorulardan birisi sevişirken göğüslerinizle erkek partnerlerinizin diyalogu nasıldı? Olabilir.
Hata olsun bence…

Düşünsenize tam sevişmenin en can alıcı noktasında; kadının göğsü ile haşır neşir olmaya başlayan erkeğin bir anda; aslen yemek amaçlı kullanılan ya da kullanılması gereken organının (anlamayanlar için ağız bölgesinin) hafif oranda bir elektrikle muhatap olmasını…

Hayır, kadın o anda adamın ağzı yüzü yamulmuş bir haldeki titrek halini görünce; silikonlu göğüsleri için içinden “vay be ne göğsüm varmış adamın feleği şaştı” bile diyebilir.

Tabi nereden bilsin; adamın bir yandan dilinin, dudağının uyuşmasının nedeni olarak kullandığı mavi hapların bir etkisi olup olmadığını düşünürken, bir yandan da bana ne oluyor diye düşünerek ağzını, yüzünü toparlamaya çalıştığını…

Düşünsenize; adam uyuşmuş ağzı ile durumu düzeltmek için akım derken bokum bile diyebilir. Gitti sevişmenin ahengi.

Hayır, bir de kadının göğüsleri; nedensizce veya okşanma sonrası devreye giren elektrik sanayinde kullanıldığı için kendisini de elektrikli sanan jel sayesinde için için patırdarsa; üstüne silikonlara zarar verdi diye kadından dayak bile yiyebilir.

Neymiş sevişmeymiş.
Yeminle adam bir ömür unutmaz o sevişmeyi…
Yıllar sonra Fransız erkeklerinin cinsel tercihlerindeki sapma neden oldu diye düşün dur.

O yüzden böyle bir anket Fransızlar için hayati önem taşımaktadır.


21 Aralık 2011 Çarşamba, 11.24

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder