5 Kasım 2011 Cumartesi

KUTLU OLSUN

Haberdenyorum ailesi olarak; mübarek Kurban Bayramınızı kutlarız.

Bu vesile ile ülke olarak hangi gündemin rüzgârına kapılmış olursak olalım; o rüzgârın bize, milli değerlerimize ve inançlarımıza herhangi bir zararı olmayacağına inancımızın sonsuz olduğunu bildiğimizi de belirtmek isteriz.

Biz; 88 yıllık cumhuriyetimizin ve yüzyıllara dayanan köklerimizin her aşamasından gurur duyan inanç dolu sağduyumuz ve hangi şartta olursak olalım; canımızı vermeyi göze alacak kadar vazgeçmeyeceğimiz vatan sevgisi ile yoğrulduğumuzun bilincinde bir milletin ferdi olarak gelecek günlerin çok daha iyi olacağına inancımızın bilinmesini isteriz.

Biz; bizi öyle ya da böyle ele geçirmek isteyen her türlü zihniyeti kendi çemberinden bile çıkamadan boğabilecek bir maneviyatla büyütülen, o maneviyatla gelişen ve o maneviyatla ileriye, geleceğe emin adımlarla yürüyen gençliğimizle birlikte geleceğimize umutla bakmayı kendimize ülkü edindiğimizin bilinmesini isteriz.

Biz; hayal denilenleri gerçek yapmayı becerebilen ve bunu dünyaya değişik vesileler ile göstermiş olan bir milletin gururlu fertleri olduğumuzun farkında olduğumuzun da alemce bilinmesini isteriz.

O yüzden her bayram olduğu gibi bu bayramda da birlik ve beraberliğimizin tüm dünya tarafından bilinmesinden öte özellikle yanı başımızda yaşayan, bize komşuluk eden ama yüreği kan, yüreği kin ve yüreği kalleş hayallerle dolu olanlarında bilmesini isteriz ki; bu vatan asla bölünme hayallerine müsaade etmeyecek kadar güçlüdür.
Çünkü burası Türkiye Cumhuriyetidir.

Ve biz haberdenyorum ailesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuzluğuna inanarak kurban bayramını kutlarız.