31 Aralık 2011 Cumartesi

KUTLAMA

Yaşamı hızla geçmişin tozlu ve zamanla unutulacak raflarına yollarken, umutları hep kendimize yakın hissederiz. Her geçen gün bir sonraki günün umudunu getirdiği sürece de huzuru bu umutlara bağlayarak günlerimizi geçiririz.

Öyle ki bazen bir ömür geçer gider ama yürekte saklı kalan umutlar; hiç kaybolmazlar. Kaybolmayıp. son anımıza kadar hep bizimle kalırlar.
Belki biraz azalarak, belki şekil değiştirerek ama hep kalbimizin bir köşesinde saklı kalırlar.

Oysa sıkça yazdığım gibi aslında umut denilen şey avucumuzdadır. Yani aslında yaşamımıza anlam kattığını sandığımız tüm umutlarımız bir yana gerçek mutluluğumuz avucumuzdadır.

Yani her şey bir avuç huzurun içinde saklıdır.
Bir avuçtur ama her şeye karşılık gelecek kadar, her şeyi bir anlamda anlamsızlaştıracak kadar; anlam ve mutluluk dolu, her şeye anlam yüklediğiniz, yükleyebildiğiniz bir avuçtur.

Mutlu olabilmenin püf noktası işte burada; tek kelime ile elinizdedir. Elinizde olmayan hayallerin peşinde ömür tüketmek bir yana elinizde, avucunuzda sakladığınız her şeyinizdedir.

Bu anlayışla; yeni yılın size mutluluk getirmesini diliyorum. Sizi huzursuz eden her şeyden uzak, size mutsuzluk getiren ya da sizi mutsuz hissettiren herkesten uzak, yeni ama pırıl pırıl bir yılınız olsun.

Geleceğinize umut beslediğiniz, şansınızın yanınızda olduğu, gönül zenginliğinizin; yüreğinizden taştığı, haksızlıklardan uzak, adaletli ve hoşgörü ile barışık olduğunuz aydınlık bir yılınız olsun.

Kalbinize dokunan elleri sahiplendiğiniz, aşkın en ateşli anlarını her anınızda hissettiğiniz, sevda ateşinin yüreğinizde gittikçe çoğaldığı, o ateş ile içinizin ısındığı, yanında mutlu olduğunuzla huzurlu geleceğinize yolculuğunuzun hızlandığı, sevgi ve şefkatle yanağınıza dokunan eli aynı duygularla tuttuğunuz ve bir avuç mutluluğa tüm varlığınızla kapıldığınız harika bir yılınız olsun.

Her şeyden basit ama her şeyden anlamlı olan, huzur ve mutlulukla dolu bir avucunuz olsun.

Yeni yılınız kutlu olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder