15 Ekim 2010 Cuma

HİSSETTİĞİNİZ AYNIDIR



Hasretin sizi ele geçirdiği zamanlar; sizin arzularınıza en zayıf olduğunuz zamanlardır. Belki de size öyle geliyordur ama zaten bunu da kimsenin bilmesine gerek yoktur. Sadece onun sizin arzuyla kavrulup hasretine dayandığınızı bilmesi sizin için yeterlidir.


Siz olmadık hayallerle yaşanmışları tekrar yaşarken, onunda akşamdan sabaha aynı hayallere can verdiğini hissedersiniz. Çünkü hissettiğiniz aynı hasret, arzunuz aynı arzu ve yaşanmışlar beraber yaşanmıştır.


O sizden uzakta sizsizliğin ne kadar ağır bedel olduğunu yaşayarak öğrenirken, siz o yanınızdan gittiği andan itibaren; ne kadar zayıf kaldığınızı, kimsesiz kaldığınızı, hissetmiş ve onu o anda özlemişsinizdir.


Çünkü onun gözleri ile sevdayı yaşar, onun gözleri ile kimsenin bilmediği hayallerinize sarılırsınız. Siz aşkı o gözlerle sevmiş, onsuzluğa o gözlere olan hasretinizle dayanmışsınızdır.


Aşkınızın sonsuzluğunu haykıran yüreğiniz; onunla var olduğunu hissederken, ondan uzak gecelerde yürek ağlamasının ne demek olduğunu da öğrenmiştir. Onunda ağladığını, onunda sizi özlediğini hissedip, hayallerinize sahip olanın sahip olduğunuz hayalleriyle birlikte yaşarken.


1 yorum:

  1. Bu yazıyla sevgi ve aşk çok naif ve kelimelerle ifade edilemeyecek bir şekilde can bulmuş.

    YanıtlaSil